El grup mataroní Tabarka agrada cada cop més

La barreja de pop, rock i flamenc és la seva carta de presentació

Els germans Jiménez són l’esperit d’aquesta banda que va néixer fa prop de cinc anys i que ara mateix es troba en un moment dolç de la seva carrera. Treballant en el seu segon disc d’estudi, els Tabarka no paren. A quasi un concert per setmana estan demostrant que són un grup amb una projecció musical inusitada i que tenen un gran nombre de seguidors mataronins. El passat divendres van oferir un concert en petit format a la Negra Flor. Durant més d’una hora van oferir la seva millor cara davant duna sala que presentava una bona imatge. Amb un estil molt peculiar, barregen el pop i el rock amb la rumba i el flamenc en una proposta musical que ens recorda sovint a Manolo Garcia, La Caja de Pandora i en ocasions als sabors flamencs de Triana.  
 
El seu repertori musical es basa principalment en el seu primer disc “La respuesta del tiempo” amb alguns temes inèdits i versions dels grans èxits del pop-rock nacional. Els Tabarka han caigut bé al públic mataroní com ho demostra la bona acollida que va tenir durant el concert el passat dia de la Música, que els va valer un segon premi del Jurat.
 
Per Santes més Tabarka
El proper diumenge 24 Tabarka, juntament amb els Ebri Knight i Polvorosa, seran els encarregats de posar la música a la nit de Santes a la Platja del Varador a partir de les dotze de la nit.