El barri del Camí del Cros organitza una fira d’entitats

A la fira hi van assistir més de 300 persones

El barri del Camí del Cros organitza una fira d’entitats
A la fira hi van assistir més de 300 persones


El passat diumenge dia 3 de juliol es va celebrar al barri del Camí del Cros una fira d’entitats de la zona. A la fira hi van participar l’associació de veïns del barri, l’Ampa de l’escola Sant Miquel del Cros, l’escola bressol “Cargol treu banya”, el centre infantil “l’Esquirol”, Espai Jove, el club de petanca del Cros , “Centre Obert” I la casa cultural “Sentimineto andaluz”.

Amb aquesta fira es vol donar a conèixer totes les activitats que es realitzen al barri durant tot l’any i crear un vincle d’unió entre totes totes les entitats. Cada entitat que participava a la fira va tenir un espai per presentar d’una forma amena i entretinguda els projectes i els treballs realitzats en els últims temps a la gent del barri.

Durant tot el dia es van realitzar activitats per petits i grans, com una xocolatada popular, tallers de dibuix, de disfreces i maquillatge, tatuatges, exposicions fotogràfiques, partides de petanca, i per acavar la fira es va organitzar una guerra de globos d’aigua per refrescar a les 300 persones que hi van assitirs sota un forta calor.