Comença el festival “Nits d’estiu al Patí de les Moreres”

L’associació veïnal de Cirera vol crear un lloc de trobada per tots els veïns

Comença el festival “Nits d’estiu al Patí de les Moreres”
L’associació veïnal de Cirera vol crear un lloc de trobada per tots els veïns

Aquest passat cap de setmana va començar el festival “Nits d’estiu al Pati de les Moreres” amb les actuacions musicals dels grups “Tabarka” i “Qui és l’últim?”. El festival és una iniciativa de l’associació de veïns de Cirera que vol donar una oferta cultural al barri i a la vegada crear un espai de trobada on els veïns puguin gaudir i passar una bona estona.

L’espai escollit per ser el centre neuràlgic del barri és el “Patí de les Moreres”, antic patí de l’escola bressol del barri. Tots els dissabtes d’aquest més el patí acollirà concerts, teatre i sessions de cinema a la fresca. Per la organització del festival han col·laborat també la Casa de la Música i la Parròquia de Maria Auxiliadora.

Programa:

Dissabte 9 a les 22h. Teatre “Cena para dos”. Comèdia de Santiago Moncada que tracta de les diferents sensacions que es van donant al llarg d’un viatge.

Dissabte 16 a les 22h. Concert. Batucada a càrrec del grup dels molins “Luta sem pausa” que té un any de vida però que ja s’ha fet un lloc dins el panorama musical de la ciutat.
Al acabar actuaran “Lucho e tributo Jerry Lee Lewis” quartet de rock que toca temes històrics de llegendes del rock com Elvis o Roy Orbison, però sobre tot de Jerry Lee Lewis.

Dissabte 23 a les 22h. Cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Mar adentro”.