El graffiti serveix per presentar la cultura hip-hop

A través d’una mostra de graffiti es donarà a conèixer els elements que configuren la cultura hip-hop, especialment la seva música

El hip-hop i tots els elements que conformen l’essència de la seva cultura estan esdevenint cada dia més populars. Per donar-la a conèixer entre la població, i acostar-la especialment als més joves, s’ha programat pel dissabte al matí una jornada on el graffiti esdevindrà el principal protagonista. Acompanyant-lo, tampoc hi faltaran exhibicions de breakdance i l’actuació de rapers i dj’s.

A partir de les onze del matí i en el Nou Parc Central es podrà assistir a l’exhibició de graffiti per part de gairebé una trentena d’escriptors que pintaran vuit murs de sis metres. Però potser el més curiós és que també es tindrà l’oportunitat de veure com es pinten dos autobusos.

La música complementa la festa del graffiti
En la cultura hip-hop l’element fonamental és la música, i com a tal no podia faltar en aquesta exhibició. Els grups Gravsound, E2M, LaFlama, Sucios Socios, 3Hombres Chimena, DCM, El Gremio, Octoposse i el Apóstol seran els encarregats de possar el ritme de rap a la festa, mentre que també punxaran Dj Code i Dj Fatkut. Com a últim element, tampoc podia faltar una mostra de breakdance.

Aquesta mostra de graffiti forma part d’una iniciativa que vol fomentar l’art del graffiti a la ciutat i que ja es va iniciar amb l’exposició “Art? Graffiti!”