Alarona es presenta amb un debat sobre la cultura a Mataró

Hi participaran cinc representants dels partits polítics amb representació

Sota el títol de “La cultura a Mataró: dinàmica o mediocre?” hi ha programat un debat el proper dijous, 27 de maig, a les vuit de la tarda a la sala d’exposicions de Museu Arxiu de Santa Maria. Els organitzadors d’aquest debat són l’Associació Cultural Alarona que programant aquest acte es presenta per primer cop. El debat sobre la situació cultural de la ciutat comptarà amb la participació dels cinc partits amb representació a l’Ajuntament que han atès la invitació d’aquest nova associació.

El debat sobre la cultura de Mataró comptarà amb Ivan Pera, del Partit dels Socialistes de Catalunya; Maria José Recoder de Convergència i Unió, Paulí Mojedano del Partit Popular de Catalunya, Jaume Graupera d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, i Jaume Vellvehí en representació d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Una nova associació
Alarona és una associació cultural que recull el nom que va tenir Mataró en l’època posterior a l’Iluro romana. Es presenta com a “aconfessional, apolítica, sense afany de lucre i amb voluntat d’aprendre” i pretén dur a terme activitats com música, teatre, dansa, esports, xerrades o sortides. L’associació es declara oberta “a tothom que no vingui en pro d’un benefici econòmic ni polític”.