90 expositors participen en la Fira de dibuix i pintura

La desena edició d’aquesta mostra va comptar amb artistes d’estils diferents procedents d’arreu de Catalunya

Aquest cap de setmana La Riera va tornar a complir la seva cita tradicional amb la pintura i el dibuix. Es tracta de la desena edició de la Fira de dibuix i pintura que anualment organitza la Unió de Botiguers de Mataró. Gairebé 90 expositors arribats d’arreu de Catalunya han estat els encarregats d’omplir la zona de vianants de la Riera en una diada en què els quadres es fan els amos del carrer.

Des de les deu del matí i fins les nou del vespre del dissabte, els artistes van mostrar ininterrompudament les seves creacions. Malgrat tot, l’auge de gent va ser a la tarda, quan els interessats en les obres es barrejaven amb la gent asseguda a les terrasses i els vianants que anaven passejant.

Les obres exposades van ser d’allò més diverses, recorrent estils diferents, des les pintures més clàssiques de bodegons, flors i paisatges fins a obres totalment abstractes passant per quadres fets amb sorres. Entre els expositors, tots procedents de terres catalanes, cal destacar la participació d’artistes mataronins que van trobar en aquesta fira l’oportunitat d’exposar i vendre les seves obres a la seva ciutat.