El Maresme inaugura dues biblioteques la Diada de Sant Jordi

Llavaneres i Tordera estrenen equipaments de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el diputat de cultura de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz, va inaugurar el dissabte 23 d'abril les Biblioteques municipals de Sant Andreu de Llavaneres i de Tordera, que formaran part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

L'equipament de Tordera és un edifici de nova construcció dividit en dues plantes. Disposa d'una sala polivalent, una aula d'estudi i una de suport informàtic. El fons documental de la nova biblioteca és de 20.000 volums, 1.100 cd's i vídeos, més de 70 revistes i 5 diaris. L'aportació inicial que ha fet la Diputació en aquest projecte és de 601.806 euros.

Pel que fa a Sant Andreu de Llavaneres es tracta d’un edifici nou dividit en dues plantes que disposa de tres sales polivalents i un espai de suport informàtic. A més, hi ha un punt d'informació on-line dedicat a les energies alternatives. El fons documental és de 15.000 volums, 800 cd's i vídeos, 58 revistes i 5 diaris. En aquest municipi la inversió inicial ha estat de 472.757 euros.

Es presenta un conte infantil a La Biblioteca de Sant Vicenç de Montalt
La Biblioteca Municipal La Muntala de Sant Vicenç de Montalt va acollir un dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. Es tractava de la presentació del llibre infantil ‘En Molleric i la mina de Sant Vicenç de Montalt’. L’acte, adreçat a públic de totes les edats, va consistir en la narració del conte per part de l’alcalde del municipi, Lluís Bisbal, amb la col·laboració de la directora de la Biblioteca, Mª Antonia Caño, així com amb la presència de les autores del conte, Assumpta Mercader i Lidia Massó.