Arcàdia i Col·lectiu de Músics s’uneixen per promoure la música del Maresme

L’acord entre les dues entitats vol millorar el que qualifiquen com ‘l’estat crític de la música a la comarca del Maresme’

La voluntat de millorar les condicions dels músics de la ciutat ha portat al Cafè Cultural de l’Arcàdia i el Col·lectiu de Músics del Maresme a unir-se per treballar a favor de la música i millorar el que han qualificat com “l’estat crític de la música a la comarca del Maresme”. Segons Andreu Beneït, membre de l’Arcàdia, aquest acord significa oficialitzar, posar sobre paper, els punts en comú que ja tenien el CMMM i l’Arcàdia, que ha havien treballat junts en l’organització d’alguns actes.

Una de les principals iniciatives que sorgirien d’aquesta unió és l’elaboració d’una proposta d’actuació a nivell comarcal per a presentar a les diferents entitats i administracions que tinguin competències en temes musicals i aconseguir que aquesta siguin inclosa en els respectius plans de cultura.

Altres iniciatives de l’acord
D’altra banda, l’acord entre el Col·lectiu de Músics i Arcana SCCL (el nom que rep la cooperativa de l’Arcàdia) estableix altres iniciatives com la intenció de potenciar la música, promoure l’interès dels ciutadans, proporcionar recursos als músics de la ciutat per facilitat la seva activitat a la comarca del Maresme així com organitzar conjuntament activitats musicals, socio-culturals i educatives amb el mateix objectiu de la promoció musical. L’amplitud del conveni permetrà a les dues parts de proposar activitats conjuntes. Una de les primeres podrien ser unes Tertúlies Musicals que el CMMM tenía ganes de fer un cop al mes.

Aquest acord entre les dues associacions serà vigent durant un any, tot i que pot ser allargar si les dues parts n'estan contentes.