Carlos de Nicaragua sandinista i exMano Negra, la proposta de la Casa

Dissabte el rock català té el seu espai i el gospel tornarà a sonar amb un taller

La Casa de la Música Popular continua amb la seva activitat de concerts i activitats. La vessant més musical ve carretada de cara a aquest cap de setmanada en què Carlos de Nicaragua, un dels primers que es va atrevir amb el concepte de Sound System, actuarà a la sala Clap. Dissabte, seran Aquitamxé els protagonistes del concert mensual de música catalana del Circuit Català de Sales; els acompanyaran Fes-te Fotre i, també dissabte però a la tarda, se celebrarà un taller de gospel després de la cantada de fa una setmana a la Plaça de Santa Anna.

Carlos de Nicaragua
Si haver estat component de Mano Negra ja és proa presentació perquè, per allà on es mogui, el món musical li hagi de posar la catifa vermella de les estrelles, Carlos de Nicaragua afegeix a aquesta experiència amb la mítica formació un pasta com a militar revolucionari sandinista al seu país natal, a més d’una innovació en el concepte de sound system que el dota d’un estil personal que conjumina salsa i reggae amb referències a Bob Marley.

Canvi tota de registre per l’endemà dissabte quan el Gospel de Ramon Escalé torna i ho fa amb un taller obert a tothom al Foment i també de la mà del pop-rock català d’Aquitmaxé, un dels grups que amb més força irrompen en l’escena musical catalana, pregonats per Fes-te Fotre que ja són més realitat que promesa.