El Teatre de La Massa acollirà una marató de dansa pels damnificats del Tsunami

L’acte està organitzat per la Fundació Dansactiva en col·laboració amb l'Unicef

El Teatre de La Massa de Vilassar de Dalt acollirà el proper diumenge 13 de març una marató de dansa destinada a recaptar fons per als nens damnificats pel sisme submarí que va afectar el sud-est asiàtic el desembre passat.

La marató que es presenta sota el títol ‘La dansa balla per als nens del Tsunami’, està organitzada per la Fundació Dansactiva en col·laboració amb l'Unicef, entitat que s’encarregarà de la gestió de la quantitat recollida.

12 hores de solidaritat
Durant 12 hores, des de les 12 del migdia fins les 12 de la nit, l'alumnat d'almenys 22 escoles i centres de dansa de Catalunya oferirà una mostra del seu treball, en actuacions de 15 minuts. L'activitat comptarà a més, amb la participació d'intèrprets com Teresa Gimpera, Mingo Ràfols, Miquel Garcia, Sílvia Sabater, Paco Morán o la cantant Beth, així com d'altres personalitats del món de la cultura catalana. També intervindran ballarins i coreògrafs de renom , com Thomas Noone.

L'entrada costarà vuit euros i podrà ser adquirida directament al Teatre de La Massa o a través del servei de tele-entrada.