S'obre la 4a Mostra d’Art Jove amb un augment de 50€ en els premis

La Mostra és una oportunitat per a joves creadors d'accedir a una exposició col·lectiva

La 4ª Mostra d’Art Jove de la ciutat ha obert la convocatòria per a l’edició d’enguany amb un nou incentiu pels artistes: l’import del premi ha augmentat en 50€. La Mostra d’Art Jove és un certamen que vol servir per impulsar l’art i la creativitat artística dels joves artistes maresmencs i de les obres compromeses amb nous llenguatges i experimentacions.

De totes les obres que es rebin, el jurat encarregat de seleccionar les peces premiades només ho podran fer fins a un màxim de 12. Els artistes seleccionats rebran una remuneració de 150€, 50€ que en la passada edició. D’aquests dotze projectes, que conformaran una exposició que es podrà veure al Foment del 3 de juny fins al 10 de juliol, s’escullirà un guanyador, que rebrà l’oportunitat de realitzar una exposició individual becada i serà inscrit a un dels Tallers de la Quincena d’Art de Montesquiu.

La Mostra d’Art Jove resta oberta a artistes de 18 a 35 anys, que hagin nascut o resideixin al Maresme i que es poden presentar tant a títol individual com col·lectiu. Les tècniques, mides i suport de les obres són lliures, però s’ha de tractar de treballs inèdits.



Enllaç d'interès:
Bases 2005 Mostra d'art jove