Les 48 hores Open Puig i Cadafalch dirigeixen la mirada al patrimoni urbà de Rocafonda

El cap de setmana del 16 i 17 de novembre es proposen dos itineraris pel barri

  • Redacció // Foto: Aj. de Mataró
  • Dijous, 07 Novembre 2019 15:15

Cultura 2019, 48 hs open puig i cadafalch

La novena edició de les 48 hores Open Puig i Cadafalch es dedica de forma monogràfica a Rocafonda. La proposta convida a revisitar el barri amb la intenció de posar l’accent en la funció i el pes que el patrimoni i el paisatge urbà han tingut en aquesta zona, generant  així un espai obert a noves iniciatives i models d’habitatge.

En aquesta edició, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Veïnal Rocafonda-L’Esperança-Ciutat Jardí-Valldeix, del Cementiri dels Caputxins de Mataró, de l’Oficina de Barris i l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l’Ajuntament, i de tècnics municipals i experts que participaran en els recorreguts de visita.

Aquests dos itineraris estan previstos per al cap de setmana del 16 i el 17 de novembre: un dedicat als eixos i actius de Rocafonda, i l’altre, al patrimoni històric del barri. L'activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia (enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).