Carles Guanyabens és el nou Delegat dels Capgrossos

Castellví segueix com a cap de colla mentre l’Assamblea aprova l’acord pel local

Dissabte passat es va celebrar una de les assamblees més ràpides i alhora més productives dels Capgrossos. L’òrgan sobirà de la colla castellera va mostrar-se en totes les votacions dins o molt proper a l’unanimitat per la qual cosa la tarda va ser plàcida pels dirigents directius i tècnics de la colla. La notícia més destacada va ser l’elecció de Carles Guanyabens en substitució de Sergi Valdé com a Delegat de la colla.

L’Assamblea, a més, va ratificar l’acord dels Capgrossos amb l’Ajuntament per la qual cosa s’autoritza expressament a l’inici d’una tramitació que ha de dur, segons fonts oficials a una inauguració del local de l’Escorxador prevista per finals de 2006. Els informes de gestió de Valdé i Xevi Castellví van ser aprovats per pràctica unanimitat –amb alguna abstenció- i l’elecció de “Xarli” Guanyabens al capdavant de la Junta i del propi Castellví altre cop com a cap de colla- encararà el seu setè any en el càrrec- també van estar presidides per una abrumadora majoria i l’absència de vots en contra.

Objectiu Sant Fèlix
A partir d’ara dos diferents són els objectius de Guanyabens i Castellví i per tant de la colla Capgrossos. Els dos treballen amb el 2006 a l’hortizó: el primer per fer realitat l’ansiat local i el segon –així ho va dir- per intentar portar els Capgrossos a la diada de Sant Fèlix, la que reuneix les quatre millors colles el dia 30 d’agost a Vilafranca. No cal dir que, d’aconseguir-se, aquesta seria una fita que revolucionaria el món casteller i intentar-ho passa per tenir els castells més inhumans, els anomenats de gamma extra, preparats per anar a plaça. Molt ambiciosos doncs, encaren els Capgrossos els següents dos anys.