Dos nous clubs de lectura dirigits a joves

Durant aquest curs, les biblioteques de Mataró ofereixen un total de nou tertúlies de lectura de temàtiques diverses i adreçades a adolescents d'entre 11 i 17 anys

  • Redacció // Foto: Cedida
  • Divendres, 13 Setembre 2019 08:08

Cultura 2019, biblioteca Pompeu Fabra

Queda clar que fomentar la lectura entre els més joves és un dels objectius principals de les biblioteques municipals. En aquest sentit, tant la Biblioteca Pompeu Fabra com l'Antoni Comas han afegit dues noves tertúlies als espais de lectura que hi ha a la ciutat i que s'adrecen a adolescents d'entre 11 i 17 anys.

Amb aquest canvi, hi ha un total de nou tertúlies infantils i juvenils programades per al curs que tot just comença. En concret, la Pompeu Fabra ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida als següents clubs: Gomet Blau (5-7 anys), Gomet Vermell (7-11 anys), Setciències (10-14 anys), Superagents Lectors (10-14 anys), Tertúlia jove (13-16 anys) i Llegim! (a partir de 17 anys). Per la seva banda, la Biblioteca Antoni Comas comptarà amb els clubs Gomet Vermell (7-11 anys), La porta màgica (11-13 anys) i Lectura en veu alta (a partir d’11 anys). 

Clubs de lectura: Es tracta de trobades mensuals a les biblioteques en què els membres comparteixen punts i de vista i impressions al voltant d'un llibre

Quina és l'oferta per al públic adult?

Pel que fa al públic que supera la vintena, la Direcció de Cultura ofereix nou clubs de lectura, entre els quals hi ha Vens a la tertúlia? (a les dues biblioteques), Llegir per parlar (a l'Antoni Comas) i diverses trobades en idiomes com l'anglès, el francès o l'italià.

Període d'inscripció

Cultura 2019, biblioteca Pompeu Fabra
Les inscripcions a aquests clubs es poden fer en ambdues biblioteques fins al 14 de setembre, en el cas dels clubs de lectura per a adults, i fins al 21 de setembre, en el cas dels clubs per a infants i joves. Si se supera el màxim de persones inscrites, es realitzarà un sorteig.