Les Fires de l’Infant d'enguany doblen la participació

L’ampliació del nombre d’espais i les noves activitats són alguns dels factors

Les Fires de l’Infant d’aquest Nadal 2004 s’han tancat amb un bon balanç: enguany s’ha duplicat la seva participació. És a dir, segons les dades provisionals del mateix dia de tancament de les fires, s’han fet més de 3.000 usos. A més, aquest any, les Fires han canviat de nom, han inclós noves activitats i han ampliat els seus espais.

En la darrera edició les Fires de l’Infant s’anomenaven Parcs de Nadal i únicament contavem amb dos espais. Aquests canvis han fet que la seva participació augmenti, l’any passat va ser molt més baixa, amb només 1.300 usos. A banda d’aquests canvis, els nens també han pogut participar en noves activitats com el taller de ràdio i el de revista. El taller de ràdio és feia desde l’espai del Centre Cívic de Molins i emetia cada tarda pels tres espais. De la mateixa manera, la revista reflectia les activitats diàries dels casals i mostrava dibuixos i escrits d’alguns dels nens que hi participaven, així com entrevistes amb els convidats encarregats d’amenitzar la fira.

També han pogut participar en ludoteques, jocs d’ordinador en xarxa, biblioteca, racó del conte, taller de plàstica, racó de maquillatge i disfresses, jocs gegants, jocs esportius, tallers de percussió i demostracions de castellers i d’aikido.