Els Reis Mags arriben amb la tradicional cavalcada

20 carrosses, tres tones de caramels i més de 450 figurants acompanyaran a Ses Majestats

Aquesta nit és la nit de reis. Ses Majestats els Reis Mags d’Orient entraran a les cases per deixar regals i llaminadures a tots els nens. Però abans d’entrar silenciosament a les llars, es deixaran veure en la seva tradicional cavalcada. Així, els tres reis recorreran la ciutat sobre les seves carrosses, tancant una desfilada on s’envoltaran d’una gran comitiva, recolliran les cartes d’aquells nens que encara no les han entregat i regalaran caramels.

Les tres carrosses reials tancaran una comitiva formada per vint carrosses. Es tracta de 10 carrosses temàtiques acompanyades de les seves comparses més dues comparses que no tenen cap vehícle. Cada carrossa anirà acompanyada per un tot-terreny amb caramels i un tractor amb joguines. D’altra banda, també desfilaran set vehícles decorats de diferents entitats de la ciutat. Per fer possible la cavalcada d’avui s’ha comptat amb més de 450 participants i figurants i més de cinquanta organitzadors.

Es repartiran més de 3 tones de caramels
A banda dels reis, l’element més atractiu de la cavalcada és la pluja de caramels. En la desfilada d’enguany els participants repartiran més de 3.000 kilograms de caramels, tres tones de dolços.

El recorregut començarà a la plaça de Puerto Rico a les 17.30h, i seguirà per la ronda d’Alfons X el Savi, la plaça d’Espanya, el camí de la Geganta i la plaça Granollers. D’aquí seguirà per la ronda de Leopoldo O’Donnell, la plaça de Manuel Serra i Xifra i el camí del Mig, el carrer de Miquel Biada, la ronda d’Alfons XII, la plaça d’Alexander Fleming, el camí Ral, La Rambla, la plaça de Santa Anna i La riera fins arribar a la plaça de l’Ajuntament.