El Circ Històric Raluy aterra a Mataró amb Fortius

Proposa un viatge en el temps de l'11 al 20 de gener al Parc Nou

Fortius del Circ Històric Raluy

2019 comença amb circ a dojo a Mataró. Ja està instal·lat al Parc Nou el Circ històric Raluy que d'avui divendres 11 fins el diumenge 20 de gener mostraran el seu nou espectacle, Fortius. Asseguren els Raluy que es tracta d'un espectacle "que combina l’ahir amb l’avui. Habilitat i destresa amb el gust de les coses ben fetes, FORTIUS et sorprendrà des de l’emoció. Màgic, brillant i personal; 2 hores de circ que són un viatge a uns altres temps".

Un homenatge al circ d'abans

Fortius vol ser un homenatge a aquells números sorprenents dels circs d’abans. De les fires d’abans. "FORTIUS és un clam a assolir la perfecció, la força la bellesa. I compartir l’admiració. El triomf de l’esforç quan amb ell, i el talent i la perserverança, pots fer davant de tothom, del públic familiar i intergeneracional, allò que només saben fer els millors. Els més perseverants", asseguren des de Raluy.

Imatges de 'Fortius'

I és que entrar dins el recinte i la carpa del Circ Històric Raluy és fer un salt en el temps i l’espai per submergir-se en un univers captivador ple d’emocions, detalls immensos que ens remet al passat i ens concilia amb l’art, amb les coses autèntiques, amb la passió, amb un ritme de temps més lent, més pausat, més acollidor.