Íntim Santes: Regalar cultura

El llibre de l'exposició, a la venda a La Destil·leria

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 21 Desembre 2018 09:15

Ciutat 2017/2018, intim santes
Regalar cultura o lectura s’ha convertit en una aposta segura. La societat demana cada vegada més productes de proximitat, sostenibles i, a poder ser, amb valor afegit. Els llibres, els exemplars originals o les experiències culturals s’han col·locat entre els primers llocs de les opcions escollides pels ciutadans a l’hora de regalar quelcom especial aquest Nadal.

Una d’aquestes opcions és la que brinda el llibre "Íntim Santes", de la fotògrafa mataronina Anna Aluart. Encarregada de l’exposició de Les Santes d’aquest any, Aluart ha plasmat en un llibre el treball realitzat per a l’exposició. Una forma única de fer que perdurin els retrats elaborats per l'ocasió i, a la vegada, un regal únic i especial per a tots aquells amants de la festa major de la ciutat.

El llibre d'Íntim Santes és imprès de la màxima qualitat i té un preu de 30 euros la unitat.
Durant el procés per donar forma a l’exposició, que es va poder veure a l’estiu a Can Marfà, la fotògrafa va donar molta importància als intercanvis personals amb cadascun dels protagonistes. D’aquestes trobades en van sorgir uns petits textos redactats pel periodista mataroní Cugat Comas. Ara uns i altres formen part d’aquest llibre que es pot adquirir a La Destil·leria Espai Cultural del Camí Ral de Mataró.

Ciutat 2017/2018, intim santes

'Fins a tres-cents' a La Destil·leria
A la pròpia Destil·leria, per aquestes festes, es pot gaudir de l'exposició col·lectiva 'Fins a tres-cents' que serveix per celebrar de la millor manera possible el cinquè aniversari d'aquest important espai artístic de la ciutat.