Els carrers es converteixen en una galeria d’art

Amb la 23a Fira de Dibuix i Pintura de Mataró

  • Laia Mulà // Foto: arxiu
  • Dijous, 10 Maig 2018 16:58

Cultura 2018, fira dibuix i pintura

Mataró viurà en els pròxims dies un auge de l'art a través de dues iniciatives que es centren en el dibuix i la pintura. En primer lloc, arriba un any més la ja tradicional Fira de Dibuix i Pintura i, en segon lloc, un gran nombre d'establiments mataronins decoraran els seus aparadors amb obres variades d'artistes mataronins.

La 23a Fira de Dibuix i Pintura de Mataró serà el dia 12 de maig entre les 9h i les 21h i comptarà amb diversos pintors exposaran i vendran les seves obres originals. Convertiran així la Riera de Mataró en una gran galeria d'art.

Un Museu Obert
A més, enguany més de 80 establiments comercials de la ciutat se sumen a aquest esdeveniment decorant els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura elaborades pels membres de l'Associació Sant Lluc per l'Art, de la Fundació Iluro i la Col·lecció Bassat.

Es tracta d’una iniciativa que té l'objectiu de convertir Mataró en un Museu Obert per tal d'acostar el món de l'art al públic en general. Les obres restaran exposades entre el 10 i el 20 de maig als establiments.