Neix el festival internacional de bateries, l’Auvisa Drumfest Barcelona

Auvisa Mataró es proposa impulsar el pròxim 18 de març la primera edició d’aquest festival a l’auditori del TecnoCampus de Mataró

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 12 Març 2018 09:00

Festival Auvisa

L’auditori del TecnoCampus de Mataró acollirà el pròxim diumenge 18 de març la primera edició de l’Auvisa Drumfest Barcelona, un nou festival amb la bateria com a instrument protagonista. El festival comptarà amb la presència de sis bateristes amb un gran prestigi internacional i es proposa esdevenir un homenatge al món de la percussió.

Des del matí fins al vespre del 18 de març, tots els interessats podran gaudir, conèixer i aprendre d’alguns dels talents més destacats en el món de la percussió. Cal destacar, però, que l’aforament a l’espai és limitat.

La programació

Els sis bateristes representaran en el festival les marques més grans i prestigioses del sector: Meinl, Mapex, Yamaha, Tama, DW i Zildjian. L’obertura de portes tindrà lloc a les 10h del matí i al llarg d’aquest tocaràn els tres primers artistes convidats: un a les 10.30h, l’altre a les 11.40h i el tercer a les 12.50h. Després d’una parada al migdia, les portes es reobriran a les 16h de la tarda per acollir els tres percussionistes restants: un a les 16.30h, l’altre a les 17.40h i, per últim, el darrer a les 18.50h. Cal destacar, a més, que un cop finalitzada la mostra hi haurà una estona dedicada a la firma d’artistes.

Els convidats
Pels aficionats del món de la percussió, els sis artistes convidats són: Anika Nilles, Damien Schmitt, Felix Lehrmann, Gary Husband, Josh Dion i Kaz Rodríguez.

Festival Auvisa

 

Música i instruments a Auvisa

Auvisa és des de fa dècades un dels distribuïdors més grans d’instruments musicals, so professional i informàtica musical a escala nacional. Disposa de tres botigues a Mataró, Barcelona i Vic a més de la botiga virtual.