Un ball ben esbojarrat, com toca per Carnestoltes

L'Esplai Garbí torna a organitzar l'acte popular de referència, aquest dissabte a la Plaça de Santa Anna

  • Laia Mulà // Foto: arxiu
  • Dijous, 08 Febrer 2018 13:10

Cultura 2018, seikos-ball de carnestoltes 2018

Un any més, l'Esplai Garbí agafa la batuta de la festa més boja de l’any organitzant el Ball de Carnestoltes de Mataró el dissabte dia 10 de febrer. Després de l'èxit de les passades edicions, s’han proposat tornar a garantir una nit plena de festa, enguany per segona vegada a la Plaça Santa Anna.
La vetllada començarà a les 21:30h al ritme de Zoom Musiqueta, un grup de joves mataronins que fan ballar amb tot el públic a ritme d'ska i reggae.

Després Seikos, un grup vingut des del Sant Feliu de Llobregat, faran moure el cos a tots els assistents amb les seves versions. Finalment, el discjòquei PD Posdata serà l’encarregat de tancar la festa passada la mitjanit.

Més informació:   CLIKA AQUÍ

La disfressa més original

Al llarg de la nit de dissabte tothom qui ho desitgi podrà participar en el concurs de disfresses que gestionaran els organitzadors de la festa. Per inscriure’s cal demanar-ho a la barra i adquirir, com a mínim, una consumició. Cal desatacar que la barra oferirà refrescos, cervesa i combinats a preus populars per acompanyar la gran festa.