Quatre anys fent créixer Can Fugarolas

El centre de reparacions culturals celebra l'aniversari amb activitats durant tota la setmana

  • Laia Mulà // Fotos: arxiu
  • Dijous, 09 Novembre 2017 10:14

Cultura 2017, can fugaroles

Ja són quatre anys impulsant iniciatives i activitats dins el projecte de Can Fugarolas i per celebrar-ho s'han proposat un munt d'activitats que volen mostrar portes enfora les iniciatives que porten a terme. Les activitats es reparteixen des del passat dilluns 6 al dissabte 11 de novembre amb tallers cada tarda.

El dia culminant, però, serà el dissabte a partir de les 10 del matí amb activitats durant tot el dia que esperen mostrar la tasca social que porten a terme des de Can Fugarolas. Aquest dia es podrà assistir a xerrades explicatives i tallers dels que es realitzen a la nau durant l'any, un concert-vermut, un dinar popular, un espectacle de titelles i molt més.
Tallers de tot tipus

El programa festiu d'enguany proposa tallers variats per tal que tothom pugui descobrir les activitats que realitzen i és per això que fan una crida oberta per convidar a tothom a participar-hi. Algunes de les activitats previstes són tallers de soldadura i fusteria, tallers d'arts plàstiques, confecció de roba, tallers de massatges, música, energies renovables i sostenibles, d'integració social i moltes coses més.

Can Fugarolas ha crescut com a projecte aquests quatre anys, renovant la nau, optimitzant les instal·lacions i acollint nous col·lectius i entitats

Exposició de Vanessa Linares

També obriran al públic una exposició al nou espai expositiu que han estrenat enguany amb una mostra de pintures de Vanessa Linares.
Ja es poden adquirir els tiquets amb antelació pel sopar Argentí que organitzen a Can Fugarolas pel divendres 10 de novembre. La vetllada estarà amenitzada amb un concert de Va de Jazz, un concert acústic dels Ignorantes i punxadiscos.