Suspenen la Nit de la Cultura fins a proper avís

Quim Fernàndez ha emès un comunicat anunciant que no considera oportú fer aquesta celebració, que havia de tenir lloc el divendres 6, per la difícil situació que viu el país

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 04 Octubre 2017 16:16

Nit de Cultura

La Nit de la Cultura haurà d'esperar. L'acte, que estava previst per divendres 6 d'octubre ha estat suspès temporalment fins a proper avís. Així ho ha informat el regidor de cultura, Quim Fernàndez, que ha anunciat que no considera oportú "celebrar un acte festiu i extraordinari com la Nit de la Cultura". Afirma que "el país viu una situació difícil" i que procuren continuar amb l'activitat normal però que, en aquest cas, la festa se suspèn temporalment. 

La resolució del veredicte del jurat i l'entrega dels Guardons Cultura Mataró es programarà quan considerin oportú des d'aquesta regidoria. És la primera vegada que impulsen aquesta iniciativa que vol ser el més alt reconeixement que dona la ciutat als seus creadors i agents culturals. 

67 propostes i 6 categories

La convocatòria va néixer amb el propòsit de premiar la creació, la recerca i la producció de qualitat realitzada a la ciutat i al territori, i de fomentar la cultura i les arts com a parts constitutives de la seva personalitat i identitat. Un total de 67 propostes de figures, col·lectius, projectes i iniciatives culturals van participar d'aquest certamen que oferia sis categories diferents.