'La mort' és el guanyador del 1r Premi de Poesia FusionArte

Jordi Sans, Manuel Gómez i Juan Manuel Padilla s'emporten els tres primers premis del certamen

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 19 Juny 2017 00:00

Premi Poesia FusionArte

El Centre Cívic Espai Gatassa va acollir l'entrega de premis d'aquesta primera edició del Premi de Poesia FusiónArte, amb la presència de Joaquim Fernàndez, regidor de Cultura, així com Juan Manuel López del PP. El guanyador va estar Jordi Sans amb 'La Mort', el qual gaudirà de l'edició del llibre de poesia i de la impressió de 30 exemplars.

Una antologia recollirà tots els poemaris presentats
Cal destacar que també s'editarà l'Antologia del 1r Premi de Poesia FusionArte amb els poemaris dels 17 participants. Aquest poemari es podrà adquirir per 5 euros o es podrà consultar a les biblioteques. Els beneficis de les vendes tindran finalitat solidària, perquè aniran destinats a ajudar al Menjador de Sant Joaquim.

Dues obres finalistes i cinc mencions d'honor

També van atorgar diversos finalistes i mencions d'honor a aquelles obres d'alta qualitat presentades al certamen. 'Cosas mías' de Manuel Gómez va ser el primer finalista, seguit de 'Asamblea de vida' de Juan Manuel Padilla com a segon finalista. Per últim, cinc mencions d'honor van tancar el cicle de premiats.

L'entrega física de premis es realitzarà conjuntament amb el Festival Solidari FusionArte del 16 de setembre, que està previst que tingui lloc a Les Esmandies Casal de Barri. El Festival es proposarà recaptar aliments pel menjador de Sant Joaquim de Mataró.