Roger Mas, Lluís Homar i Clara Segura encapçalen el Poesia i+

La figura de Josep Palau i Fabre vertebra la programació d'una edició marcada pel centenari del naixement del poeta

  • Redacció
  • Dimarts, 30 Maig 2017 10:47

Roger Mas

El festival Poesia i+ arriba a la seva 12a edició amb una imatge renovada i un cartell farcit d'artistes de renom. Lideren el llistat el cantant Roger Mas –de la mà de Bikimel, Eduard Escoffet i Laia Martínez obrirà el festival el 6 de juliol– i els actors Lluís Homar i Clara Segura, que encarnaran la passió de Josep Palau i Fabre per Picasso. De fet, la figura de Palau i Fabre serà, en el centenari del seu naixement, l'eix vertebrador de la programació del festival, que se celebra entre el 6 i el 16 de juliol i arriba a sis municipis de la comarca.

A més de Caldes d'Estrac, on va néixer, el Poesia i+ serà també als escenaris de Mataró, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Canet de Mar i Arenys de Mar.

Completen el cartell altres noms com Rosalía i Refree, Coetus, Rowan Ricardo Phillips, Albert Balasch, Fadwa Suleiman, Càntut, Joana Gomila o Hilari de Cara , amb l'objectiu de difondre la creació poètica i la passió per la poesia, així com la seva conjugació amb altres arts escèniques.

El Pèsol Feréstec, el divendres 7 a Mataró

Una nit a Mataró
La zona de l’Escorxador, al Carrer de Prat de la Riba i els Jardins de l’Escorxador seran l’escenari de la nit mataronina del festival, el divendres 7 de juliol. Serà un doble concert gratuït, primer amb El Pèsol Feréstec, una aposta pop un punt psicodèlic amb la poesia com a bessona de la pròpia música i després amb la unió sobre l’escenari de Pau Riba i Coetus, que homenatjaran Palau i Fabre en una ocasió única en la que la primera orquestra de percussió ibèrica –amb la personalitat tres veus liderades per Carles Dènia– i l’excèntric univers propi de Riba, faran causa comuna.

Coetus, en acció