20 anys de lleure i cultura a La Llàntia

L'associació 'Enlleura't planteja dos dies d'activitats per celebrar l'aniversari i posar en valor tota la tasca feta pel jovent del barri

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 12 Maig 2017 00:00

Cultura 2017, enlleurat

20 anys no es fan cada dia i els aniversaris rodons s'han de celebrar. Aquest 2017 l'Associació de lleure i cultura Enlleura't compleix dues dècades de tasca importantíssima al barri de la Llàntia i per celebrar una data tan senyalada l'associació ha organitzat una festa molt especial que tindrà lloc el divendres dia 12 i dissabte dia 13. La jornada de celebració vindrà de la mà dels monitors d'Enlleura't que oferiran diverses activitats i tallers per als infants i joves que hi vulguin participar.

En la programació podem trobar des de tallers infantils, ball de break i hip-hop, cercavila de gegants, berenar popular, un torneig de futbol sala, etc. Com a acte de cloenda especial es farà una bufada d'espelmes amb els membres de l'Associació i entitats convidades. Totes les activitats tindran lloc en diferents punts del barri de la Llàntia, i més concretament al parc de la Llàntia.

El local d'Enlleura't i el Parc de la Llàntia concentren les celebracions

L'emoció estarà present durant aquesta jornada de celebració, ja que una de les sorpreses serà l'exposició de fotografia que es podrà veure a les instal·lacions de l'associació. Serà una bona ocasió per sumar records de gent que n'ha format part.
L'associació ha crescut molt des de la seva fundació l'any 1997, quan un grup de monitors provinents de l’esplai la Baldufa van decidir crear un projecte d’educació en el lleure amb infants i joves a la Llàntia.

Cultura 2017, enlleurat

Arribats a aquesta data, són moltes les famílies que han confiat l’educació en el lleure dels seus fills a una associació que s’està obrint a la ciutat. Les estones compartides de jocs, riures, valors i descoberta de l’entorn perduren en la memòria de totes les persones que han passat per l’associació. Els altres grans protagonistes han estat i són els voluntaris i monitors que conformen l'equip d'Enlleura't i que amb la seva tasca diària i permanent han pogut créixer i ser una gran família i una associació de lleure de referència al barri.