La música arriba al Mirinda amb força

L’espai vol esdevenir el nou centre musical de la comarca programant un concert setmanal els divendres a les 23 h amb artistes de l’escena musical catalana

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 29 Març 2017 13:02

Cultura 2017, Judith Nedermann

A partir del 14 d’abril el Mirinda introduirà una programació musical setmanal amb nombrosos músics catalans com Judit Nedermann, Sara Pi o Magalí Sare. La programació té la voluntat d'oferir música de qualitat amb una selecció que combina artistes consolidats i noves promeses de l'escena catalana.

La proposta és ambiciosa perquè vol acabar establint el Mirinda com un dels locals musicals referents a Catalunya. Aquest espai de bellesa inqüestionable, situat dins la muralla del nucli antic de la ciutat, pren un nou rumb musical amb la programació d'aquest primer cicle de concerts que acabarà a finals de juliol.

Edifici Can Xammar
Més espai pels músics locals
Una de les apostes dels nous programadors musicals mataronins, Armando Erenas i Paul Klason, és la de reservar un espai pels músics de la zona per potenciar-ne la música. Per aquest motiu, el darrer divendres de cada mes tindrà lloc un concert d'un artista o grup de Mataró o el Maresme. Els programadors subratllen la importància d'impulsar aquest tipus d'activitats culturals que reforcin tant als músics locals com a l'espai musical de la ciutat.

Rita Payés en format quartet

La sala compta amb espai per 130 persones i inaugurarà el cicle de concerts el dia 14 d'abril a les 23 h amb Rita Payés, trombonista i cantant, que tocarà en format quartet, acompanyada de músics de primer nivell. A cavall entre el jazz i la bossa nova, la jove artista és una de les noves promeses musicals.