Escriptors i il·lustradors es troben a la inauguració d’un “Planeta de valors”

La Biblioteca Antoni Comas acull fins al 25 de febrer 22 contes escrits per escriptors de Mataró i la comarca

  • Redacció
  • Dimarts, 07 Febrer 2017 10:23

Un planeta de valors

Escriptors de l’associació Planeta Lletra, que han publicat els seus contes a la revista Valors, i els il·lustradors dels relats es van reunir ahir a la Biblioteca Antoni Comas amb motiu de la inauguració de l’exposició “Un planeta de valors”, una mostra sobre els sis anys de col·laboració entre aquestes dues entitats amb seu a Mataró. Maria Coll, codirectora de la revista Valors, va recordar la importància dels contes com a eina de transmissió de valors i l’aposta que l’associació ha fet per la narrativa des dels seus inicis, ara fa catorze anys. També va explicar que al llarg d’aquests anys han estat moltes les entitats que han usat contes publicats a la revista amb fins pedagògics.

Un planeta de valors

Per la seva banda, Sandra Cabesprina, en nom de Planeta Lletra, va recordar la diversitat que existeix dins de l’associació i com aquest tret mai ha estat un impediment per publicar a Valors, on els autors sempre han pogut expressar-se amb llibertat. De fet, la diversitat en temàtiques i estils creatius, tant en l’àmbit de la narrativa com de la il·lustració, és una de les principals característiques de la mostra.

22 contes
“Planeta de valors”, oberta fins al 25 de febrer, aplega 22 contes escrits per escriptors de Mataró i de la comarca: Jordi Lopesino, Txell Pañella, Montserrat Pérez, Merche Viñals, Oscar Navas, Carlos Montero, Syra Boix, Isabel Riqué, Rosa Maria Salas, Sandra Cabresprina, Marta Lacruz, Xavier Ballesta, David Garcia, Isabel Sanfeliu, Salvador Riera, Pilio Piris i Maria Català.