L'alcalde David Bote rep l'escriptora mataronina Care Santos

Santos acaba de guanyar el premi Nadal per la novel·la 'Media vida' que ara promocionarà a Madrid, Barcelona i Mataró

  • Redacció
  • Dijous, 26 Gener 2017 10:41

Care Santos

L'escriptora mataronina Care Santos va ser rebuda per l'alcalde David Bote i el regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, després de guanyar el Premi Nadal 2017 per la seva novel·la 'Media Vida'.

Durant la trobada, Santos va explicar que "ara comença el procés de promoció del llibre en diferents presentacions a Madrid, Barcelona i també a la seva ciutat natal, Mataró. 'Media Vida' és una novel·la sobre el perdó i l'oblit que l'ha portat a guanyar el premi més important de la seva trajectòria, el Nadal, valorat en 18.000 euros.

Àmplia obra per a tots els públics

Care Santos va néixer a Mataró l'any 1970. Va estudiar Dret i Filologia, va treballar en diferents mitjans de comunicació i als 25 anys va publicar el seu primer llibre. Des d’aleshores, Santos ha publicat deu novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. En aquest terreny, és una de les autores més llegides del nostre país, i la seva obra ha estat traduïda a més de 20 idiomes. El 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la “Desig de xocolata”. Ha obtingut, a més, els premis Edebé, Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove.