Ludoteques, les còmplices

Tres espais d'UBM, ideals per deixar-hi els fills

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 23 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, ludotequesUna de les novetats d'aquesta campanya de Nadal a Mataró, orquestrada per la Unió de Botiguers, són els tres espais per a jocs, tallers i contes per a nens i nenes. Del 23 de desembre al 8 de gener –excepte Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis–, de les 10.30 h a les 13.30 h i de les 17.30 h a les 20.30 h, els espais Cut & Fun del c/Sant Cugat, Apren.cat del Camí Ral i Kangurs al c/Jaume Isern estaran oberts per oferir activitats per a la canalla mentre els pares fan les seves compres.

D'aquesta manera, podem confiar els nostres fills a espais amb dinamització i activitats perquè s'ho passin d'allò més bé mentre acabem de donar una ullada o buscar regals per qui sigui de la família. Les ludoteques i espais especials per a criatures són, doncs, els grans còmplices de les compres necessàries. Aquests espais són l'aposta d'UBM per dinamitzar les compres juntament amb les actuacions en directe de Las Divinas.

Aquest dissabte també és el darrer que les compres al Centre tindran l'acompanyament esporàdic de 'Las Divinas'. I és que aquest trio d'intèrprets femenines tornarà a amenitzar les compres per carrers i places, donant un aire especial al dissabte.

Tiquets als establiments

Les famílies tindran tiquets per a una hora a cadascun d'aquests espais comprant a les botigues associades, i a partir d'aquesta primera hora el servei tindrà un cost de cinc euros l'hora. Pel President d'UBM Jordi Novo "són tres espais que comprenen tot el centre i facilitaran a les famílies de conciliar fills i compres".

Una de les operacions que les mares i pares han de fer amb més prevenció és la d'ajudar al Pare Noël, al Tió o fins i tot a Ses Majestats els Reis d'Orient a l'hora de fer les compres necessàries per les festes i les seves ocasions especials. Com combinar-ho amb estar amb els fills? Doncs amb les ludoteques de còmplices.