Puja la temperatura confrare amb cada cop més actes

La Parròquia de Maria Auxiliadora acull aquest dissabte el pregó de la Setmana Santa de Mataró

  • Redacció// Foto: Jordi Romagosa
  • Divendres, 04 Març 2016 00:00

Cultura 2014/2015, presentació cartell setmana santa

El calendari d'aquest any va anticipat i els dies grans de Setmana Santa arrencaran el divendres 18, dia dels Dolors. Amb el març acabat d'encetar i a quinze dies de l'inici dels actes neuràlgics, la temperatura confrare va en augment i es multipliquen els actes de les diferents germandats i confraries mataronines.

El més destacat d'aquest cap de setmana és el pregó de Setmana Santa que Sergio Notó llegirà a la Parròquia de Maria Auxiliadora, aquest dissabte a les 19h.

El programa recull vuit processons, a més d'altres actes

Fa dues setmanes es va presentar el cartell i el programa que presenta com a novetats la reubicació de les escenificacions de la Passió a càrrec dels Armats, que es faran a l'Hort del Rector de Santa Maria, el pròxim cap de setmana.

També el pròxim cap de setmana hi haurà els trasllats de les principals imatges de les cases a les parròquies i la primera processó, la de la Coronació de la Soledat.

Cultura 2014/2015, cartell setmana santa 2016
El Cartell
La capella del Roser de Santa Maria de Mataró va acollir el dissabte 20 de febrer la presentació del cartell de Setmana Santa 2016. El cartell és una composició i disseny de Rafael Llibre i Jordi Cervantes i es basa en l'inici de la Processó General, amb la imatge de l'Armat que l'encapçala des d'una biga. Un cartell d'imatge moderna i trencadora.