’Cops de circ’, un combat de circ sense lluita a Cronopis

Es faran cinc funcions a l’espai de Can Fugarolas entre el 26 de desembre i el 3 de gener

  • Redacció
  • Divendres, 18 Desembre 2015 10:01

cronopis

Cronopis acull diversos grups de circ i enguany ha vist néixer la Companyia Accidentats. Es tracta d’artistes que entrenen, ensenyen, assagen o gaudeixen del circ i que s’han ajuntat per crear un espectacle diferent, divertit i estrany a la vegada. És ‘Cops de circ’, un combat de circ sense lluita que implica humor, intriga i molt de circ de la mà dels personatges més estrafolaris, que en un moment determinat canten, salten pels aires o ballen.

Antholady, Chung Eli, Dolores Lola, Pulguita, Melanie Hoop, Palomitero i un presentador. Són els protagonistes d’aquests combats que enfrontaran els personatges i que creen així un espectacle familiar apte per a tots els públics que farà passar una bona a tots els espectadors.

‘Cops de circ’ vol ser una alternativa per aquest Nadal, una activitat més per dur a terme durant les festes i en un format poc habitual. L’espectacle es podrà veure a la seu de Cronopis, a Can Fugarolas, entre el 26 de desembre i 3 de gener, en un total de cinc funcions en horaris de matí i tarda.

Cronopis, emblema del circ

Cronopis és un col·lectiu que treballa en la promoció i desenvolupament del circ a Can Fugarolas. Entenem el circ com una art escènica sense límits on conviuen la música, el teatre, la dansa o l’escenografia. És un espai obert a tothom que vulgui expressar les seves inquietuds artístiques i escèniques, tant per a professionals com per a amateurs, a través de quatre línies d’actuació: formació, assaig i entrenament, creació i difusió o promoció de les arts del circ.