Estudien crear un ‘Carnet Gaudí’

Oferiria itineraris i tarifes conjuntes per a visitar les obres

  • Redacció
  • Dijous, 22 Gener 2015 12:09

Cultura 204/2015, nau gaudí

El Consell per al foment i la difusió de l’obra de Gaudí ha decidit crear un “Carnet Gaudí” amb itineraris i tarifes conjuntes. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha avisat que aquest producte encara s’ha d’acabar de perfilar però que l’objectiu és que “una persona que vagi a veure una obra de Gaudí tingui motius i ganes per veure’n una altra”.

El Consell -format per propietaris, experts i representants de les obres d’Antoni Gaudí- es va reunir el passat dimarts a la tarda a la Nau Gaudí, en la que ha estat la segona trobada d’aquest òrgan des de la seva creació. Ferran Mascarell, que va presidir la sessió, va explicar que s’ha decidit tirar endavant aquest “Carnet Gaudí” per donar facilitats per visitar l’obra de l’arquitecte. L’alcalde de Mataró, Joan Mora, va afegir que aquesta iniciativa potenciarà les visites en edificis com la Nau Gaudí, ubicada fora de Barcelona. “Estic convençut que no hi haurà ningú que vulgui conèixer l’obra de Gaudí que no vulgui passar per la Nau Gaudí”, va destacar.

La trobada també va servir per ratificar la decisió de crear una pàgina web que aplegui la informació que hi ha a la xarxa sobre l’arquitecte. Mascarell preveu que aquest lloc web estigui operatiu el pròxim setembre.