La Mostra de bolets arriba a la seva edició número trenta

També se celebraran els 25 anys de la creació del Parc del Montnegre i el Corredor

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 14 Novembre 2014 11:46

Cultura 204/2015, mostra de bolets

L’exposició de bolets del Maresme arriba enguany a la 30a edició mostrant les diferents espècies que es poden trobar actualment al Maresme. Celebra aquestes tres dècades amb la instal·lació d’una carpa a la plaça de l’Ajuntament fins al 21 de novembre amb l’objectiu, un any més, de difondre el coneixement d’aquests organismes i, sobretot, aprendre a respectar-los.

La mostra comença demà dissabte 15 amb la tradicional sortida a buscar bolets que formaran part després de l’exposició. Dins el programa d’activitats, també se celebraran els 25 anys de creació del Parc del Montnegre i el Corredor, amb dues xerrades divulgatives sobre bolets a la mateixa carpa.

El doctor Jaume Llistosella de la Universitat de Barcelona explicarà “Com viuen i com creixen els bolets” i Jordi Corbera, membre de la Secció de Ciències del Museu de Mataró, exposarà els resultats de més de 20 anys de seguiment de la “Diversitat micològica de la Serralada Litoral Central”.

Per tercer any consecutiu, a més, els boletaires que ho desitgin podran penjar les fotos de bolets que hagin trobat, a través d’un web, i així fer una exposició virtual.