Inici de l’11a Setmana Cultural de Cerdanyola

Poesia, música i teatre entre les activitats previstes fins diumenge 23

  • Redacció
  • Divendres, 14 Novembre 2014 11:29

Setmana cultural cerdanyola

L’Associació Cultural de Cerdanyola inicia aquest cap de setmana la que serà la seva onzena Setmana Cultural del barri. L’Espai Gatassa és l’escenari escollit, ja avui divendres 14, per al tret de sortida dels actes. Concretament, a les 19:30h, s’inaugura una exposició de pintura, escultura, fotografia i poesia a càrrec del Col·lectiu Creart.

La presentació del llibre ‘Antologia Poética’, obra d’un col·lectiu de poetes del barri completarà aquesta primera jornada d’un calendari d’actes que tindran lloc a diferents espais de Cerdanyola fins al següent diumenge 23 quan tindrà lloc la gran festa de cloenda al Parc de Cerdanyola amb un vermut popular, ball de gegants i l’actuació de la Xaranga Iluro.

Abans d’això, però, entre les activitats preparades per les diferents entitats del barri, destaquen la projecció d’un documental sobre el canvi climàtic, la representació de l’obra ‘Toc-toc’ a càrrec del Grup de Teatre La Badalonense, o les nits temàtiques de poesia i cançó. En el cas poètic -una disciplina molt celebrada al barri, també amb una penjada de poemes al carrer-, José Zorrilla serà l’homenatjat enguany amb un recital dels seus poemes.