La Festa de la Vellesa arriba a la seva 59a edició

Dos membres de l’orquestra del Liceu faran la cloenda musical

  • Borja Revert / Foto: arxiu
  • Divendres, 03 Octubre 2014 12:59

Cultura 204/2015, festa de la vellesa

Com cada any i coincidint amb el primer diumenge d’octubre, arriba a Mataró la Festa de la Vellesa, un esdeveniment que la ciutat dedica a la seva gent grant i on es realitzen diversos actes en el seu honor. Malgrat la situació econòmica, la festa ha arribat a la seva edició número 59 tornant al lloc on s’ha celebrat tota la vida, el Teatre Monumental.

Amb el suport de La Caixa, Fundació Iluro i l’Ajuntament de Mataró, el diumenge es farà l’acte principal al Teatre Monumental, on es realitzarà un gran homenatge a les persones de la tercera edat. A la cloenda actuarà Annick Puig (violí) i Rafael Sala (guitarra), membres de l’orquestra del Gran Teatre del Liceu.

Abans, dissabte, hi haurà hagut una ballada de sardanes especial a la Plaça de Santa Maria i diumenge una eucaristia especial presidida pel Bisbe emèrit d’Ayaviri Joan Godayol. Ja al Monumental, Maria Lluïsa Aranaz farà un cant a la vellesa, es procedirà al ritual del repartiment d’obsequis als homenatjats i hi intervindran les autoritats.