Micro-mecenatge per un documental sobre el conjunt dels Dolors

L'objectiu és arribar als 12.000 euros de recaptació

  • Redacció
  • Dijous, 02 Octubre 2014 11:19

Cultura 204/2015, capella dels dolors

Batecs Produccions posa en marxa una campanya de micro-mecenatge a la plataforma Verkami per poder produir el documental “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors”. El projecte neix, segons expliquen els seus promotors, de la inexistència de cap audiovisual sobre el conjunt dels Dolors de Mataró, que porta la signatura d’Antoni Viladomat i que està considerat pels experts com el conjunt pictòric més important de la Catalunya del S. XVIII.

La campanya va començar aquest passat dimecres 1 i té com a objectiu recaptar 12.000 euros, una xifra que es destinarà a finançar els costos de producció i els mitjans tècnics per a la realització del documental que vol explicar en profunditat la història d’aquesta obra. Així mateix, vol traçar el perfil del pintor i donar a conèixer i posar en valor aquest conjunt barroc catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

El documental està produït per Cayetana Sanz de Batecs Produccions i dirigit per Marco Zouvek, i busca la força en els testimonis dels principals agents implicats en la conservació i estudi d’aquesta obra clau del barroc català.