Clubs dels “Setciències” i de lectura en francès a les biblioteques

La Pompeu Fabra i l’Antoni Comas inicien el curs amb aquests nous programes

  • Redacció
  • Dimecres, 24 Setembre 2014 14:31

Biblioteca Antoni Comas

Durant el mes d’octubre les Biblioteques de Mataró posen en marxa una extensa i variada programació d’activitats i tertúlies literàries per a adults, joves i infants. Aquest curs, les biblioteques amplien la seva oferta de programació oferint noves activitats i ho fan amb forma de dos nous clubs, el dels Setciències a la Pompeu Fabra i el ‘On bouquine’ a l’Antoni Comas.

A partir del mes d’octubre, la Biblioteca Pompeu Fabra posa en marxa una nova activitat dirigida a nois i noies d’entre 8 i 12 anys amb ganes de millorar els seus coneixements i aprendre com buscar i analitzar la informació. Aquesta activitat mensual tindrà lloc el segon divendres de cada mes a les 6 de la tarda.

La Biblioteca Antoni Comas, per la seva banda, posa en marxa una nova tertúlia literària. Un cop al mes, els membres del club es trobaran per compartir el plaer de llegir un llibre i intercanviar els seus punts de vista sobre una lectura tot practicant l’idioma. La primera trobada tindrà lloc el divendres 17 d’octubre.

Tots dos clubs precisen d’inscripció prèvia a les biblioteques que els acullen.