La Cafeteria Alarona acull un recital musicat de la prosa de Montserrat Roig

L’actriu Mariona Casanovas recita a l’escriptora amb Emili Cuenca a la guitarra

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 04 Juliol 2014 11:19

Cultura 2013, Montserrat Roig-Cafeteria Alarona

La Cafeteria Alarona de la Plaça de Santa Maria acull aquest divendres a partir de les deu de la nit un espectacle de prosa musicada, amb l’actriu Mariona Casanovas recitant ‘Montserrat Roig: Paraules d’Avui’ amb el contrapunt d’Emili Cuenca a la guitarra. Aquest establiment manté una programació cultural regular pel que fa a música o recitals com el d’aquest divendres, l’entrada del qual val 9 euros.

Montserrat Roig: paraules d’Avui, és una selecció d’alguns dels articles recollits a “Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert 1990-1991”, que agrupa la totalitat d’articles que Roig va escriure al diari Avui amb el mateix títol fins pocs dies abans de morir.

Temes importants per a Roig
Temes recurrents com el feminisme, la justícia social, la lluita contra l’oblit, la discriminació racial, la llengua, la pau, són presents al llarg d’aquest monòleg que en realitat és un diàleg, perquè les paraules de Montserrat Roig interpel·len encara el públic, el lector.
L’actriu Mariona Casanovas, que ha sortit en sèries televisives com La Riera, aprofundeix en la dicció per a recitar la prosa de Roig.