L’agenda completa d’actes culturals, plat fort de culturamataro.cat

La Direcció de Cultura renova la seva web per difondre millor totes les activitats

  • Redacció
  • Dimecres, 30 abril 2014 12:38

web cultura

“A Mataró pràcticament cada dia hi ha una activitat cultural, impulsada per les entitats o pel mateix Ajuntament i aquesta web ha d’ajudar a difondre perquè es conegui tot el que es fa”. Aquesta era la reflexió amb la qual el regidor Quim Fernàndez presentava la nova web culturamataro.cat en roda de premsa.

Més actes i més informació

Es tracta d’una nova web que vol ser una eina per a la difusió de tots els actes culturals i, alhora, un element més de promoció de ciutat: “qualsevol persona que vulgui venir a Mataró trobarà totes les oportunitats i atractius ben presentats”, va dir el regidor. La web està en fase de desenvolupament i presenta com a principal novetat una agenda completa amb motor propi, filtres per categoria i àmplies afirmacions com la geolocalització d’actes. Un dels avantatges de la nova eina és que recollirà més informació dels actes de la què es pot trobar a l’agenda en paper.

La nova web s’ha desenvolupat majoritàriament per l’equip de la Direcció de Cultura i s’anirà ampliant amb informacions estables sobre calendari festiu, patrimoni o equipaments culturals.