Bru Ferri i Escena 0 presenten un nou curtmetratge surrealista

Es consolida com l’acte de referència de la nit, tot i ser fora de programa

  • Cugat Comas // Fotos: M. Comellas
  • Divendres, 21 Març 2014 00:00

Cultura 2013 Bru Ferri

El jove artista Bru Ferri estrenarà aquest cap de setmana ‘Pols’, un curtmetratge de 15 minuts produït per la productora també jove Escena 0. Junts han desenvolupat un projecte basat en el moviment del cinema surrealista dels anys 30. El curtmetratge forma part del Treball de Recerca de segon de batxillerat de Ferri.

‘Pols’ se surt del Mode de Representació Institucional i aconsegueix tenir diferents lectures com ara la recerca de la figura paterna, la solitud o les dificultats per superar un problema. Ferri, director del curtmetratge, investiga sobre tots aquests temes mitjançant el cinema surrealista, molt popular durant la dècada dels anys 30 del segle XX.

El tràiler ja ha superat les mil visites al portal de Youtube i l’estrena serà aquesta nit a dos quarts de nou al Centre Cívic del Pla d’en Boet. La productora Escena 0 està formada per 4 estudiants de 15 i 16 anys i ja ha estrenat diversos curtmetratges independents entre els quals destaquen ‘Llums d’estiu’ o ‘Diumenge’, que té més d’un milió de visites a Youtube i no és la primera vegada que han treballat al costat de Bru Ferri.