Més de 1.500 persones han participat en els actes de l’Any Punsola

S’han organitzat 26 activitats i ha marcat el 2013 juntament amb l’Any Espriu

  • Redacció
  • Dimecres, 22 Gener 2014 13:33

Punsola

Amb l'arribada del darrer dels actes de l’Any Punsola que des del 21 de març del 2013 ha commemorat el centenari del naixement del poeta mataroní. La Comissió Any Punsola, composta per diferents entitats de la ciutat i la Direcció de Cultura, valoren en positiu la feina feta durant aquests mesos en els quals s’han organitzat 26 actes que han congregat més de 1.500 persones.

Objectius complerts

La comissió considera que ha complert els objectius que s’havia plantejat des d’un inici: fer arribar el poeta a la gent jove de Mataró i fer sortir Punsola de la ciutat. Els versos del poeta han sonat a la Setmana del llibre en català el passat mes de setembre, en una lectura de poemes a les Cotxeres de Sants i fins i tot es va fer una catifa amb la seva imatge el passat mes de juny a la festa del Corpus d’Argentona.

Una de les fites que s’ha aconseguit durant aquest any ha estat l’edició del llibre amb la seva obra inèdita gràcies a un projecte de micromecenatge, així com l’Auca de Josep Punsola. Dels 26 actes, 7 han estat compartits amb la comissió mataronina del centenari d’un altre escriptor, Salvador Espriu.