Josep Pedrals obre el 7 de gener un nou cicle de poesia a ‘El Públic’

El cicle Alabatre s’allargarà fins el març en col·laboració amb La Breu edicions

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 03 Gener 2014 12:08

Cultura 2013, josep pedrals

El 7 de gener, el poeta Josep Pedrals donarà a l’espai cultural El Públic el tret de sortida al cicle de poesia Alabatre, en col·laboració amb LaBreu edicions, que s’allargarà fins el mes de març i comptarà amb les veus d’Ignasi Pàmies i Anna Balbona. Pàmies llegirà la traducció de Minotaure de Friedrich Dürrenmatt el 4 de febrer, mentre que un mes més tard, Anna Ballbona recitarà Conill de Gàbia.

Poeta i recitador nascut a Barcelona l’any 1979, Josep Pedrals es dedica des de 1997 a dur la poesia als escenaris, treballant sobretot la sonoritat i la fisicitat del vers. Ha actuat arreu dels Països Catalans i per Europa, Àsia i Amèrica, comptant els recitals per milers, en tot tipus de festivals i cicles. Ha estat premiat en diversos concursos de recitació, entre els quals l’internacional d’Osaka (2009).

Ha treballat en la poesia per a infants i adults (per als serveis educatius de la Generalitat de Catalunya, de la Fundació LaCaixa, de la Fundació de l’Auditori i de la Fundació ONCE) i dóna conferències i cursos sobre temes de poètica, prosòdia i oralitat en escoles, instituts i universitats.