Privat celebra per la porta gran 15 anys de música i copes

Manel Fuentes i Pep Sala amenitzen una nit especial per un aniversari rodó

  • Cugat Comas / Foto: Privat
  • Dijous, 19 Desembre 2013 12:25

Ciutat 2013, 15 anys privat

Un número tan mataroní bé mereixia una celebració. La Sala Privat va omplir-se d’amics i coneguts per commemorar els seus primers 15 anys de vida. La tradicional sorpresa en forma d’actuació en directe va anar a càrrec de Pep Sala que va cantar el ‘Boig per tu’ de Sau i de Manel Fuentes que força mesos després va tornar al seu escenari preferit per convertir-se en una fotocòpia de Bruce Springsteen i cantar bona part del repertori més conegut del ‘Boss’.

Privat celebra cada desembre el seu aniversari, però aquesta vegada, reconeixien els responsables de la sala amb Xavier Bonareu al capdavant, el número imposava i obligava a una bona celebració: “Érem hereus d’una discoteca com el Nivell del Carrer Tetuan i ens feia respecte però podem dir que en aquests 15 anys hem omplert cada cap de set­mana i podem dir orgullosos que hem convertit la sala en tot allò que nosaltres esperàvem”, explica Bonareu. Els clàssics d’aquests 15 anys van sonar durant tota la nit.

15 anys de música i monòlegs
Durant aquests anys la sala ha ofert una programació estable de música en viu. L’any 2002 va portar al Maresme per primer cop els grups clònics que després s’han popularitzat arreu. Aquesta programació més festiva s’ha intercalat amb propostes de cantautors com Jorge Drexler, Antonio Orozco, Josele Santiago, Pedro Guerra, Conchita, Alex Ubago, Rojas, Rafa Pons, Coque Malla i molts altres. Grups mítics del pop rock espanyol com Nena Daconte, Los Secretos, Duncan Dhu, Amaia Montero de la Oreja de Van Gogh també han trepitjat l’escenari de  Privat, així com grups internacionals com Marah, Joe Gruscheky, Elliott Murphy o Jesse Malin. Els Cicles.cat han portat a Mataró a referents de la música del país com Els Amics de les Arts, Gossos, Quimi Portet, Pep Sala, Pau Riba, Cris Joanico, Blaumut o Mishima. El 2003 Privat va iniciar els cicles de monòlegs, portant a Mataró artistes consolidats i debutants que més tard s’han convertit en referent de l’humor a casa nostra. Han passat pel micròfon de Privat, Manel Fuentes, Berto Romero, Andreu Buenafuente, Toni Moog, Reugenio, Albert Boira, Raul Cimas, Dani Mateo, Santi Millan, Godoy, Txabi Franquesa i molts altres.