El Públic celebra dos anys amb voluntat d’obrir-se i consolidar-se

Crea la figura dels ‘Amics del Públic’ i organitza una festa aquest dissabte

  • Redacció / Foto: Cugat Comas
  • Dijous, 03 Octubre 2013 12:21

Cultura, aniversari Públic

El Públic celebra aquest dissabte amb una festa el seu segon aniversari com a pol cultural a Can Xammar. En la presentació del seu tercer curs d’activitats, els impulsors van definir els objectius d’aquest any en “la consolidació, hem estat un any en expansió i ara cal seguir creixent però créixer cap endins”, va definir Eloi Aymerich. Una festa aquest dissabte servirà de celebració de l’efemèride.

Durant el curs passat unes 6.000 persones van prendre part de les activitats organitzades per El Públic, entre les que destaquen la revetlla popular de Sant Joan i iniciatives com Públicdansa, Públicpoètics o les Jam Sessions.

Els Amics del Públic

Els impulsors del Públic constaten l’objectiu del “créixer cap endins” creant la figura dels ‘Amics del Públic’. Es tracta d’una nova figura que es tindrà en compte a l’hora de definir culturalment el projecte, tindrà avantatges en els actes culturals, podrà dir la seva sobre la programació, se celebraran assemblees, etcètera. Per Xandri Calsapeu “la família del Públic és extensa i cal tenir tothom en compte”.