La revista Planeta Lletra convoca un concurs de novel·la negra

Els participants han d’escriure una relat basat en Mataró i incloure-hi una frase concreta

  • Berta Seijo
  • Dijous, 19 Setembre 2013 00:00

Cultura, planeta lletra

La revista Planeta Lletra ja té a punt les bases del seu primer concurs de Relats Curts. Enguany, tot i que els temes aniran canviant en cada convocatòria, enceten experiència amb un tribut a la novel·la negra. Aquells que hi vulguin participar han d’escriure una història basada en Mataró i incloure-hi la frase següent: “No podia assegurar amb certesa que ell (o ella) tingués res a veure amb el crim”.

Al premi només optaran els relats de 6 a 12 pàgines que compleixin amb aquests dos requisits previs i, a més a més, tinguin tots els ingredients per esdevenir un argument policíac o detectivesc potent.

Cada autor haurà d’adoptar un pseudònim i concursar amb una sola obra inèdita i escrita en llengua catalana. Els participants poden enviar el seu relat fins diumenge 15 de desembre a l’adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i després esperar a què un jurat format per escriptors i editors mataronins arribi a una decisió.

L’obra guanyadora i les dues finalistes seran publicades dins el llibre que Planeta Lletra treu al mercat anualment per Sant Jordi.