Les FAC, una festa reivindicativa

Primera edició de les Festes Anticapitalistes de Mataró

  • Redacció
  • Divendres, 13 Setembre 2013 00:00

Ciutat, Barris, Fac Cerdanyola

Les Festes Anticapitalistes de Mataró protagonitzaran el proper cap de setmana. Els dies 13, 14 i 15 de setembre, el Parc de Cerdanyola es convertirà en un espai lúdic i festiu que acollirà una trobada anticapitalista inèdita a la ciutat. Més enllà de ser una festa, la iniciativa vol convertir-se en una eina de reivindicació i politització per marcar una posició clarament contrària al model social actual, el qual consideren imposat.

Així, els organitzadors han engegat un projecte a partir del qual reivindicar i construir un model alternatiu d’oci basat en l’autogestió, el mutualisme i la cooperació. Per aquest motiu, han engegat un projecte de micromecenatge i la festa vol servir de punt de partida per promoure el consum de productes provinents de l’economia social. Les FAC tindran una doble vessant, festiva i política. Els eixos temàtics que es treballaran en tallers i xerrades versaran sobre l’accés a la vivenda i l’atur.

Programa complet
Les FAC arrencaran avui divendres 13 amb una cercavila i tindran pregó, sopar, dansa i concerts i PDs. Dissabte 14 hi haurà mostra d’entitats, exposicion i tallers d’ocupació i cooperativisme abans de sopar i més concerts a la nit. Diumenge, per últim, hi haurà els darrers actes. Tots la informació a facmataro.org

ACTES
Dia:
13, 14 i 15 de setembre
Horari:
Durant tot el dia
Lloc:
Parc de Cerdanyola (Mataró)
Preu:
Activitats gratuïtes