El Col·legi d’Aparelladors acull un cicle de xerrades al voltant de la cultura

L’espai comptarà amb propostes que debatran diferents eixos temàtics

El Col·legi d’Aparelladors acollirà un cicle de xerrades al voltant de la cultura a partir d’aquest mes de gener. L’espai comptarà, cada dilluns, amb propostes que debatran des de diferents punts de vista determinats temes. Les xerrades tenen per objectiu la dinamització de la cultura.

Les activitats començaran aquest 14 de gener i s’allargaran fins al maig. Cada mes tindrà un tema sobre el qual es vertebraran les xerrades que hi estiguin incloses. Aquest dilluns s’inaugurarà, a les sis, el cicle, que comptarà amb la conferència “Els Medici, banquers i comerciants a la Florència del s. XV”, a càrrec de la historiadora Elena Clavaguera, tema que, a més a més, ocuparà aquest primer mes de 2013.

A més a més, es debatrà al voltant de ‘el París de la Belle Époque’ al febrer o a ‘Anglaterra en l’època de Shakespeare’ al març. Al seu torn, l’abril i el maig acolliran els temes ‘Modernisme europeu, un art nou, jove i modern’ i ‘El Véneto, de Vivaldi a Palladio’, respectivament.

L’acord per fer les xerrades té una finalitat clara: dinamitzar i fomentar la cultura a través de la formació, la didàctica i la divulgació. {cerca  Ciutat:4:Notícies relacionades}