Vador Lladó, Premi Gourmand pel millor llibre de cocktails

‘El secret del gintònic’ serà finalista del Gourmand World Wine Book Awards

El periodista mataroní Vador Lladó ha estat guardonat amb el Premi Gourmand amb el llibre ‘El secret del gintònic’. Aquest reconeixement considera la seva obra el millor llibre de cocktails de l’estat espanyol, una posició que li permet, en conseqüència, entrar com a finalista per endur-se el Premi Cocktails Book de Gourmand World Wine Book Awards. Els prestigiosos Premis Gourmand celebraran la seva gala el proper 23 de febrer de 2013 al Teatre Le Carrousel du Louvre de París.

Vador Lladó ha escrit un llibre que vol ser la primera guia del gintònic en català. ‘El secret del gintònic’ recull totes les dades necessàries per conèixer el món d’aquesta beguda tradicional, mitjançant una estètica vintage, amb il·lustracions i una maquetació molt visuals.

Inclou, també, curiositats, anècdotes, rànquings i entrevistes a més a més d’un pròleg de Ferran Adrià que respon a preguntes com qui va introduir el gintònic a Catalunya i quins són els millors llocs per degustar-los. El conegut com a ‘el noi del Maresme’ és l’actual presentador del magazín matinal de Rac105, ‘Fricandó Matiner’. {pdf:RUTA_COMPLETA_PDF}