Hotel Elèctric presenta el I Mercat del Film a Mataró

Una mostra de curts donarà a conèixer iniciatives locals de cinema i audiovisual

El col·lectiu Hotel Elèctric presenta el I Mercat del Film a Mataró. La iniciativa té com a objectiu mostrar els curts realitzats per artistes de la ciutat, així com fer de la trobada un punt d’intercanvi d’opinions sobre el setè art. La nova proposta tindrà lloc el proper 26 de novembre, malgrat que la presentació serà dimecres 17 a El Públic.

El I Mercat del Film arribarà a Mataró el proper 26 de novembre amb la voluntat de donar a conèixer i valorar els curts d’artistes mataronins. El col·lectiu Hotel Elèctric ha escollit Les Esmandies com a espai per desenvolupar el nou projecte.

Un projecte que suposarà una jornada de projeccions i taules rodones al voltant del món audiovisual per als amants de l’anomenat setè art. Promoció

El proper 17 d’octubre a les set de la tarda, l’acte de presentació del Mercat del Film a El Públic desvetllarà els participants, les activitats i el cartell oficial de la jornada del 26 de novembre. El dia de la presentació servirà també per conèixer el grup Hotel Elèctric, un col·lectiu nascut per donar suport i difusió als projectes i iniciatives locals de cinema i audiovisual.